ahmed799, chciałbyś :P będziesz do emerytury zasuwał tylko co roku będzie ciężej :terefere
Czy uda się wyciągnąć taki wgniot???
Zwiń
X
-
Czy uda się wyciągnąć taki wgniot???
Jakiś czas temu (chyba rok) miałem małą stłuczkę parkingową, gdzie koleś tyłem wjechał mi w drzwi. W zasadzie to dużej szkody nie ma, ale blacha przednich drzwi trochę się wgięła. Ponieważ lakier nie został w ogóle uszkodzony, to postanowiłem puki co nic z tym nie robić. Nie chcę dawać do zrobienia bo nałożą szpachel i jak będzie to źle zrobione to zacznie wychodzić i trzeba będzie to jeszcze raz robić.
Czy jest możliwość wyciągnięcia/wypchnięcia takiego wgniecenia? Ostrych załamań blachy tu nie ma.strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
Zamieszczone przez strazakpdemontuj tapicerkę i wypychaj
Czy nie popęka lakier i nie zrobię gorzej niż jest teraz?
zapytać na forum w Trójmieście lub wujek Google prawdę powie gdzie i jak u Ciebie
Twoja decyzja czy robisz sam i może się uda czy oddajesz to komuś kto to robił/robi i się zna :wink:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
100-150 od pnkt. - tyle biorą w Wawie, więc pewnie będzie podobnie u Ciebie...
zapytać na forum w Trójmieście lub wujek Google prawdę powie gdzie i jak u Ciebie
Twoja decyzja czy robisz sam i może się uda czy oddajesz to komuś kto to robił/robi i się zna :wink:strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strazakpKiedyś (zaraz po stłuczce) byłem w paru miejscach i pytałem ale mówiono mi że nie da się tego zrobić bez ingerencji lakierniczej. Boję się natomiast, że jednak mogą to tak zrobić a skasują ja za normalnie naprawiany element.
tak to tylko gdybanie zostaje :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strazakpFajnie by było zrobić to chociaż w 80% na plus.
Może ktoś z Was ma namiar na sprawdzony w tym temacie warsztat? oczywiście w Trójmieście lub okolicy.
albo uzyj szukajki i wpisz gradobicie, gradobiciu itp itdByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz